Υπηρεσίες

ΓΕΝΙΚΑ

Οι υπηρεσίες συλλογής τηγανέλαιων της εταιρείας μας, απευθύνονται σε κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του δικτύου μας, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης έναρξης της διαδικασίας απομάκρυνσης των χρησιμοποιημένων φυτικών ελαίων της επιχείρησής σας, με περιβαλλοντικά ορθό και νόμιμο τρόπο. Στις επιχειρήσεις εστίασης οι οποίες εντάσσονται στο δίκτυό μας παρέχουμε:

home_jet_list2

Πιστοποίηση άδειας της εταιρείας
μας

home_jet_list2

Βεβαίωση αποκλειστικής διάθεσης των τηγανέλαιων για την παραγωγή Βιοντίζελ

home_jet_list2

Πιστοποίηση αειφορίας σύμωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ISCC EU

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το δίκτυο συλλογής τηγανελαίων της JT GreenStar απευθύνεται σε επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, fast food, ταβέρνες, βιομηχανίες τροφίμων, κλπ. Στον χώρο που θα μας υποδείξετε εγκαθιστούμε ειδικούς κάδους όπου συγκεντρώνονται τα τηγανέλαια. Η συχνότητα συλλογής και η αντικατάσταση των γεμάτων κάδων με νέους άδειους, γίνεται με ειδικά οχήματα της JT GreenStar σε προσυμφωνημένα χρονικά διαστήματα. Ο χρόνος συλλογής, καθορίζεται από εσάς, σε ώρες και ημέρες που εξυπηρετούν την επιχείρησή σας.

Η συνεργασία με την της JT GreenStar ενισχύει την καλή εικόνα και την φήμη της επιχείρησης, είτε αυτή εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης όπως το ISO 14001 ή το HACCP είτε όχι, διότι δείχνει επιχείρηση που δίνει ιδιαίτερη σημασία του περιβάλλοντος αλλά και της υγείας των πελατών της.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για το πρόγραμμα συλλογής μας, αλλά και για τα οφέλη που θα προκύψουν για την επιχείρηση σας από την ένταξή της στο δίκτυο συλλογής της JT GreenStar.